Garanția produselor

Produsele comercializate pe site-ul Păpuși și Povești Românești©au garantia oferita de importatorul respectivului produs, anume păpușa, cartea având garanția pe Păpuși și Povești Româneși. Garantia produselor difera in functie de categoria de produs si se refera la perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite / inlocuirea elementelor defecte (dupa caz) din partea producatorului/ importatorului. Pentru a beneficia de garantie, va rugam sa ne trimiteti un e-mail pe adresa: contact@papusipovestiromanesti.ro unde trebuie sa atasati un video/ o fotografie cu problema aparuta, alaturi de factura/ bonul fiscal ce dovedeste achizitia. Plata transportului (tur-retur) pentru produsele care doriti sa beneficieze de garantie revine in responsabilitatea Păpuși și Povești Românești© , iar expedierea se va face prin intermediul curierului. Garantia unui produs este valabila atat timp cat produsul nu a fost deteriorat cu obiecte contondente si orice produs trebuie returnat avand in cutie toate accesoriile cu care a fost expediat catre dumneavoastra. Echipa va asigura in implicarea totala pentru a rezolva eventualele probleme aparute la anumite produse din cauze necunoscute sau care nu depind de noi. Solutionarea garantiei se face in maxim 14 zile calendaristice de la avariere.
Garantia nu se aplica nici unui produs sau parti din produs care a facut obiectul unui accident, modificare, abuz sau utilizare gresita.
Raspunderea vanzatorului, conform prevederilor art. 9-14, este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 14 zile calculat de la livrarea produsului.