Termeni și condiții

Pentru a va facilita accesul clar la informatiile si procedurile care ne ghideaza relatia cu clientii nostri, am creat o serie de Termeni si Conditii, pe care va rugam sa ii parcurgeti pentru a asigura o buna colaborare a partilor.
Prin utilizarea site-ului Păpuși și Povești Românești© , va exprimati acordul in legatura cu respectarea acestor prevederi. In functie de modificarile legislative aparute, putem modifica prevederile acestor Termeni si Conditii. Este de datoria dumneavoastra sa verificati site-ul periodic si sa luati la cunostinta orice modificari aduse. Prin continuarea utilizarii site-ului Păpuși și Povești Românești© sunteti de acord cu privire la orice modificare efectuata pana la acel moment.
Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:
Urmatoarele reguli stabilesc politica de confidentialitate si securitate a datelor procesate de Păpuși și Povești Românești© , in acest caz special, a datelor cu caracter personal conform Regulamentului European 679/2016 (GDPR). Aceasta politica explica in ce mod utilizam noi, Soluții Avansate prin brandul Păpuși și Povești Românești© , in calitate de operator, orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi.