Transport și modalități de plată

Soluții Avansate, se angajează să trimită comanda produselor către firma de curierat parteneră în maxim două zile lucrătoare de la plasarea comenzii de către client, urmând ca ulterior firma de curierat să livreze în maxim 3-4 zile lucrătoare.
Punând cerere de cumpărare a produsului ce implică o obligație de plată, clientul se angajează să achite suma prosuselor prin metodele oferite de Păpuși și povești românești. Plata produselor comandate se poate face integral, in lei. De asemenea, modalitatile de plata sunt urmatoarele:
Plata prin card bancar
Platile online pe Păpuși și Povești Românești©se pot efectua prin card de debit/credit Visa, Visa Electron, MasterCard. Pentru a efectua plata online, veti completa datele necesare prin sistemul securizat de plati online asigurat de MobilPay.
Plata ramburs
Livrarea produselor in cazul in care alegeti sa efectuati plata prin card bancar, transfer bancar sau depunere numerar la Banca Transilvania, se face dupa confirmarea platii in contul mentionat mai sus.
In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului, trebuie sa prezinte stampila firmei sau o împuternicire semnata.